Merge Replication - data not replicating

Discussion in 'microsoft.public.sqlserver.replication' started by jjones64, Feb 10, 2010.

  1. jjones64

    jjones64 Guest

    I have a single merge publication with a single subscription that has been
    working fine for the past 2.5 years but has recently had 2 instances where
    edited data on the publisher has not been replicated to the subscriber.
    There are no replication conflicts, errors, failed replication jobs, SQL Log
    entries, or App Event Log entries that point to any 'blip' on the server.
    The publisher and subscriber are on the same server, where the subscriber is
    used for reporting purposes only.

    Can someone possibly point me toward some additional queries or data tables
    that I can look at to determine what may have happened on the merge job?
     
    jjones64, Feb 10, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. jjones64

    jjones64 Guest

    Paul,
    Thanks for the link. It doesn't appear that I have any of those types of
    scenarios going on, though. The problems are occurring more frequently as of
    yesterday and today, but there are just no indicators (job failures,
    conflicts, etc.) to indicate why this would all of a sudden occur - this
    process has worked remarkably well for 2.5 years. FYI: While I'm using merge
    replication for this process, the subscriber does not change any data, so
    it's really a 1-way sync.
     
    jjones64, Feb 10, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. jjones64

    isbrandon Guest

    isbrandon, Jun 9, 2010
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.