SQL Reporting Missing

Discussion in 'microsoft.public.sqlserver.clustering' started by Girish J Bhatia, Apr 27, 2009.

  1. Dear Experts,

    I have a two node cluster SQL_N1 & SQL_N2, I installed setup from Node 2
    where IIS was installed and in Node 1 there was no IIS Installed so it looks
    like that it has installed Reporting services only on Node 2.

    My Main objective here is to get the SQL Reporting working on Node 1. I
    checked in Node2 and I can see that Reporting services is installed but not
    working. In Node 1, I cannot see it installed anywhere. When I go to
    add/remove programs and click on change on SQL 2005 Server - I cannot see the
    Reporting Services. The funniest part is that when I re-ran setup on Node 1
    it says Analysis, Database are installed & does not show that Reporting
    services - which is missing. So I proceeded further to install the component
    but then SQL identifies that all the services are installed.

    How do I install or re-install SQL Reporting Services? Will this affect my
    Cluster? I really dont want to re-install here.

    What I have tried? I copied the Reports Database, Folders & IIS Virtual
    Directory from Node 2 to Node 1 but invain. Can someone help me!

    Thank you all in advance...

    Best Regards,
     
    Girish J Bhatia, Apr 27, 2009
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.